Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

Att gråta över en korvsnutt

Publicerad 2014-06-26 07:30:46 i Allmänt

Idag går vi in i vecka 21 (20+0). Jag har ju hittills tyckt, och nästintill skrävlat lite med hur stabil jag har känt mig i humöret. Orolig har jag ju varit så att det räcker och blir över, men jag har känt mig mer jämn i humöret än innan graviditeten. Det får jag nog ta tillbaka nu. Jag hoppas att det är tillfälligt, men jag har under några dagar varit väldigt trött och igår hade jag en känsla av att vilja gråta nästan hela dagen. Helt utan anledning, vill jag vara noga med att poängtera. Igår kväll blev det tvärstopp i diskhon i köket, jag var så trött att det kändes lite som att bestiga ett berg att hänga tvätten och jag kände mig stressad över att inte ha hunnit det jag tänkt hemma i veckan, så strax innan läggdags brast det. Jag kände mig frustrerad över att jag inte tar tag i saker på samma sätt som förut, och "det mesta" var fel, helt enkelt. Mannen tittade på mig med stora ögon och undrade vad som hände...Imorse när klockan ringde kände jag likadant. Jag var så trött att jag var yr. Så när jag skulle ta upp en korvsnutt ur frysen kom tårarna igen. Jag har aldrig tidigare i mitt liv gråtit över en korvsnutt. Jag vill skylla på hormonerna. 

Nu sitter jag på tåget och efter en skön cykeltur till stationen känns det bättre igen. Jag längtar till semestern då jag hoppas på att få lite mer sömn och lite mer ork att ta en sak i taget lite som det passar. 

Kommentarer

Postat av: Mammatid - C

Publicerad 2014-07-02 19:24:04

Jag har gjort liknande saker - en tepåse såg ledsen ut... *snyft* Jag satt på jobbet och fick ett mail när jag började att storgråta. Tårar tillhör livet och de är ofta nyttiga - en säkerhetsventil. Låt den pysa över ibland!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela