Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

Samla blöjförpackningar?

Publicerad 2013-11-18 18:43:36 i Allmänt

Jag har förstått att småbarnsföräldrar kan samla tomma blöjförpackningar för att tävla om något eller få något?! Jag har dålig koll på vilket blöjmärke det gäller, men det skulle vara lite upplyftande om samma grej gällde dambindor. Jag har under de senaste månaderna konsumerat fler bindor än under flera år av min livstid. BLÖDNINGARNA HAR BÖRJAT OM. Eller, de var inte helt borta igår, men efter operationen har de ändå varit ljusa och sparsamma...i morse var det annorlunda....det hela har tagit fart igen. Jag vet inte ur många gånger jag har sagt att jag inte orkar...och det är klart att jag orkar, men jag vet inte hur jag ska orka. 

Imorgon har jag läkartid. Igen. Jag känner mig totalt slut av det här, jag som hade hoppats att sjukskrivningen skulle bli en chans att hämta kraft och styrka inför allt som väntar. Just nu känns det helt tvärtom. Jag är så trött på det här livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela