Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

Halvvägs!

Publicerad 2014-06-25 07:32:50 i Allmänt


Jösses! Idag firar vi lite! Däremot har natten firats med magont och orolig sömn, och jag upptäckte nu på morgonen att den Festis jag drack igår var sötad med sötningsmedel. För mig betyder det förstörd mage i ett par dagar...hade inte en tanke på att det kunde vara sötningsmedel i Festis faktiskt...hoppas det inte är någon fara för bebisen bara.

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2014-06-25 08:13:19

Nämen shit, redan?!?! Tiden flyger, fira ska ni absolut göra! Vad blir det för vagn förresten?!

3 dagar kvar här, är på 99% så vi ligger exakt en halv graviditet ifrån varandra! :)

Kram

Svar: Hehe, ja jag hoppas att jag också kommer känna att tiden flyger nu, men det går lite bättre med all oro nu :). Jag tänker mycket på att det är dags för dig nu, helt otroligt spännande och jag håller alla tummar för att det kommer att bli en bra upplevelse med förlossning och allt!

Vagn ja, det är under "förhandling" hemma :). Jag vill ha en Kronan duo S, men mannen är inte lika övertygad ännu. Jag bearbetar lite kan man säga :).
Kram
Ett tomt rum

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela