Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

11+6

Publicerad 2014-04-30 07:05:00 i Allmänt

Det är ju lite märkligt ändå, trots att jag tvivlar och oroar mig så mycket känns morgondagen då vi går in i vecka 13 ändå som en ordentlig milstolpe. Det är ingen garanti för att allt har gått bra hittills, men OM det har gjort det så är det en chans för oss att förhoppningsvis kunna andas lite igen.

Efter idag är jag ledig fram till måndag, dessa långhelger kunde inte komma mer lägligt. Inte på grund av fysiska "åkommor", utan psykiska. Efter helgen jobbar jag måndag och sedan är det dags för en tripp till Stockholm. På tisdag morgon, innan Stockholm, ska jag lämna prover hos barnmorskan också. Järndepå och screeningprover för HIV, Hepatit och Syfilis om jag inte minns fel. Och, inte att förglömma, Thyroideaprov (Sköldkörtel), som barnmorskan kommer att sköta framöver-tack och lov för det! Jag hoppas på ett mer stabilt värde denna gång!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2014-04-30 13:14:17

Tiden går fort men sakta på samma gång. Konstigt det där. Passa på att vila och ta hand om er under ledigheten. Kram till er!

Svar: Ja, så är det verkligen...kanske mest salta just nu :). Ha en härlig ledighet ni också! <3 Kramar
Ett tomt rum

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela