Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

Storfot

Publicerad 2014-08-20 07:27:04 i Allmänt

Nu har jag avverkat två dagar på jobbet. Jag kan inte påstå att arbetsmoralen är på topp, men jag gör det jag ska i alla fall. 

Jag har så ont i fötterna och ibland också i benen. Det har blivit mycket stillasittande de här två dagarna då vi har haft planeringsdagar, och jag märker hur benen blir stumma och tunga rätt snabbt. Verkligen ingen behaglig känsla,  lite som en flodhäst...Vid förra barnmorskebesöket hade jag inte gått upp nåt i vikt, nu gissar jag att läget är annorlunda. Jag har inte vägt mig hemma eftersom jag märker att jag hakar upp mig lite på det och jag vill inte bli fixerad vid det, men imorgon ska jag till barnmorskan så då får jag veta. Så nu är planen att hitta ett par bra, fina och sköna skor att spendera hösten i. Stödstrumpor har jag förstått ska vara bra också, ett par sådana ska inhandlas omgående. 

Imorgon välkomnar vi vecka 29 (28+0) och sista trimestern. Bebisen är fortfarande kvar i urinblåsan. 

Kommentarer

Postat av: Mos

Publicerad 2014-08-20 07:46:38

Det är då kul att läsa din blogg:) jag är själv gravid och har bf 11 november!

Lycka till!

Svar: Hej, vad kul att du tycker det! Åh vad spännande, då skiljer det bara en dag mellan våra bf :). Lycka till du också!
Ett tomt rum

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela