Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

På väg hem

Publicerad 2013-08-19 16:24:28 i IVF, FET

Sitter på tåget och vill börja med att tillägga att det förra inlägget inte producerades på arbetstid! Jag hade nätproblem i morse när jag skrev det och kunde publicera det först mitt på dagen.

Jag har känt mig rätt glad idag. Eller, jag har känt mig rätt glad en längre tid. Orostankar och den jobbiga ovissheten har jag också, men i det stora hela känner jag mig glad. Jag vet inte om det har med medicineringen att göra, men jag känner mig stabil. Det är lite sådär att jag tycker det är konstigt att folk inte påtalar att jag ser ut som en ny människa (lätt egocentriskt haha), för jag känner mig som en ny människa efter sommaren. Kanske är det därför jag känner mig extra rädd inför detta FET också. Jag vill behålla den härliga känslan av att ha kraft!

En kollega hade sett Bourne Ultimatum igår och citerade ur filmen "tro att det bästa händer men förbered för det värsta" (ungefär så). Det är väl det som är utmaningen. Jag förbereder så mycket för det värsta att jag inte riktigt vågar tro det bästa.

Det får nog bli allt för idag, ikväll blir det motion och fix på altanen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela