Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

Progynon dag 11

Publicerad 2013-08-09 20:11:13 i IVF, FET

Japp, dag 11 med Progynon. Jag har fått finnar och är öm i brösten, något som tydligen är rätt vanliga biverkningar. Jag är svullen i magen också, men det tror jag inte beror på östrogenet, snarare en vecka med massa mat. I övrigt har vi nu kommit hem till radhuset efter fem veckor i sommarhuset (som mer är ett åretruntledighetshus). Idag har jag pysslat lite hemma, ramat in bröllopsfoton och packat upp. Jag trodde det skulle kännas jobbigare att komma hem, men det känns helt okej. Jag hoppas att det får fortsätta kännas så, och att jag kan njuta av hösten som jag tycker är en fantastisk årstid.

Det känns lite spänt inför måndag just nu också såklart. Hoppas att medicinen har gjort sitt och att vi får någon slags uppfattning om när frysåterföringen kan bli aktuell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela