Storken har flugit vilse...

Följ vår resa genom IVF-världen. En värld full av längtan, hormoner, hopp och förtvivlan.

När det närmar sig

Publicerad 2014-01-24 16:18:17 i IVF

Imorgon är det spraystart. Jag har tänkt och trott att jag nog är ganska stabil trots att jag vet vad som väntar. Men jag tror jag får tänka om. Idag har jag en arg dag. Jag känner mig arg inifrån och ut. Så blir jag ofta om jag oroar mig för något utan att riktigt inse att jag går och oroar mig. När jag gick till tåget idag och kände mig förbannad på alla människor som gick ivägen och nästintill gråtfärdig när jag inte visste vilken vagn som var obokad (och som jag kan sitta i) slog det mig. Jag är ett nervvrak. Och så måste det kanske få vara just idag. Det är en ganska skön tanke att tänka, att det kan få vara som det är bara. Så länge det inte går ut över andra kanske jag bör tillägga. 

Tack för era kommentarer och pepp!
Kram och tjing för idag! 

Kommentarer

Postat av: frideborgs

Publicerad 2014-01-25 20:04:45

Förstår precis hur du känner dig. Blir också lynnig när jag är nervös, speciellt när det handlar om saker jag absolut inte kan kontrollera. Du blir jag asförbannad på närmsta person, som tyvärr ofta är min fantastiska man! Massa pepp nu : )

Svar: Tack snälla, ja tyvärr går det ibland ut över den som är närmast!
Ett tomt rum

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ett tomt rum

Jag är 31 år och kvinna. Lever med min man och hans sjuårige son som bor hos oss varannan vecka. Såhär ser vår göra-barn-resa ut hittills: September/Oktober 2011: Börjar försöka på egen hand. Inget händer. Oktober/November 2012: Tar kontakt med sjukvården för fertilitetsutredning. Allt går ganska fort och beskedet blir oförklarlig barnlöshet. Januari 2013: IVF nr. 1: 9 ägg, 5 befruktade genom ICSI, 3 klarar sig - ett till mig och två till frysen. Minus. April/maj 2013: Frysåterföring (FET) nr. 1. Ostimulerad cykel. Jag har tydligen ett aggressivt immunförsvar och får Prednisolon (bland annat) under ruvningen. Minus. Augusti 2013: FET nr 2. Stimulerad cykel (Progynon, Lutinus). PLUS den 3/9 2013. Fredagen den 13/9 2013: Missfall i v. 6. September, oktober, november 2013: Jag har konstanta blödningar efter missfallet. Efter många många läkarebesök och ultraljud hittas något som verkar vara en polyp. November 2013: Hysteroskopi under narkos, någon slags polypvävnad tas bort, det visar sig vara något som kommit i samband med den korta graviditeten. Januari 2014: IVF-behandling nr 2 startas, den här gången vid Linnékliniken i Uppsala. Långa protokollet. 20:e Februari 2014: Ägguthämtning. 11 ägg, 10 mogna. Befruktning sker med bladand ICSI och konventionell IVF. 8 blir befruktade. 22:a Februari 2014: Återföring av ett "tiopoängsembryo". Inga stödmediciner förutom Lutinus och Levaxin. Mars 2014: GRAVID

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela